Sälja bil Uppsala

RING OSS - 018-444 57 51

Om oss

Välkommen till Haninge Bilpark! Kom till oss när du vill sälja din bil i Uppsala! Vi har en stor bilpark och väldigt många och nöjda kunder. Bland 790 omdömen på Reco får vi i genomsnitt 4,7 av 5 möjliga för bästa omdöme. Det är inte många bilhandlare som har. Vi har väldigt många och nöjda kunder och det är för att vi arbetar på rätt sätt och ger rättvisa priser för de bilar som vi får sälja i Uppsala.

Vi som säljer din bil i Uppsala

Vi som arbetar på Haninge Bilpark hjälper dig att sälja bil i Uppsala.

Hos oss arbetar framför allt vår ägare Tobbe som har byggt upp hela vårt företag, Kasper, Charlie, Johan, Henrik och Tommi, som är säljare. Tony är bilmekaniker och Arne är rekondare. Tidningen Entreprize Magazine har skrivit om vår VD och ägare då han, som ägare av en av Uppsalas största bilhandlare har mycket goda referenser och goda omdömen från sina kunder.

Att vara en ärlig bilförsäljare lönar sig, det anser vi. Att inte ljuga om de bilar som vi säljer, att vara rak och ärlig i vår kommunikation till våra kunder, ta hand om dem genom att alltid ge ärliga värderingar och service till alla som vill sälja sin bil i Uppsala – är sådant som har gett oss så många nöjda kunder.

Ärliga affärer grunden för företaget

Sälja bil i Uppsala med Haninge Bilpark - Rekommenderat företag av Reco.se 2020.  Köpa och sälja bil i Uppsala med bilförsäkring från Trygg Hansa  Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti när du ska köpa och sälja din bil i Uppsala  Vi samarbetar med Nordea Finans när du köper och säljer bil i Uppsala  Vi samarbetar med Wasa Kredit när du ska köpa bil i Uppsala   Handpenning genom Svea Ekonomi när du ska köpa bil i Uppsala   Alternativ till handpenning genom MyMoney när du köper bil i Uppsala

Vi tror på ärliga affärer, korrekta bilvärderingar och god service till våra kunder. Det har lett oss till det framgångsrika företag som vi är idag. Vi kan erbjuda bilförsäkring, garantier på din bil, finansieringslösningar och även möjlighet till handpenning till din nyare bil från oss. Nedan ser du vilka bank och försäkringsbolag som vi har tillgång till.

Ta kontakt med Uppsalas bästa bilhandlare när du vill sälja din bil i Uppsala!

Välkommen till oss på Haninge Bilpark. Vi hjälper dig att sälja bil i Uppsala!

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

018-444 57 51

[javascript protected email address]

556866-8932


Sälja bil

Korrekt värdering

Nöjda kunder


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 018-444 57 51

Hitta hit