Sälja bil Uppsala

RING OSS - 018-444 57 51

Sälja bil

Vi hjälper dig sälja bil i Uppsala

Välkommen att anlita oss när du vill sälja bil i Uppsala!

Funderar du på att sälja din bil i Uppsala? Har du kanske redan bestämt dig för en ny bil och behöver sälja den bil som du nu har? Att sälja sin bil på Blocket, eller via någon annan kanal, kan vara ganska besvärligt. Hur mycket kan du ta för bilen? Träffar du en prutande kund som inte vill betala det som du öskar för din bil? Allt sådant tar mycket av ens energi och tid. Istället kan vi ta hand om din bil som du vill sälja.

Så säljer vi din bil i Uppsala

När du kommer med din bil som du vill sälja i Uppsala slipper du lägga tid på annonsering, svara i telefon, prata med prutande kunder som säger att de inte vill köpa den. När du säljer din bil till oss får du på en gång rätt pris, som både vi och du blir mycket nöjd med. Vi är en ärlig bilhandel och med ärlighet når vi långt. Det har vi märkt. Därför har vi alltid en rak och ärlig kommunikation till alla våra kunder.

Vi har många nöjda kunder, enligt Reco och det får vi eftersom vi gör korrekta värderingar av våra kunders bilar som de vill sälja. Av oss får våra kunder bra kringtjänster och vi är alltid ärliga när vi bedömer en bils andrahandsvärde.

Så värderar vi din bil

Vi har inga dolda avgifter när vi värderar din bil, det gör vi kostnadsfritt och du blir inte tvungen att sälja din bil när vi värderar den åt dig. Däremot gör vi gärna det om det är så att du önskar det. Av oss får du många kringtjänster när du vill sälja din bil i Uppsala.

  1. Du får rätt värdering av din bil i Uppsala. När vi värderar bilen gör vi det med hänsyn till vad bilen har varit med om; antal mil, reparationer av bilen, hur välskött den är och vilket bilmärke den har.
  2. Om du har en gammal eller trasig bil, köper vi gärna de delarna på din bil som går bra att sälja. Det behöver inte vara så att den måste skrotas, ibland kan det finnas värdefulla delar som går att återanvända.
  3. Vi tar fram historiken på din bil. Med hjälp av chassinummer får vi fram allt som har hänt med den. Om bilen har varit på en auktoriserad bilverkstad som har återställt och reparerat bilen med nya bildelar är det också sådana saker som vi kan se.

När du vill sälja bil i Uppsala

5 bilar på topp 

Vissa bilar har ett bättre andrahandsvärde än andra och allt sådant beror på tillverkningen av ny bil. Fabrikören måste använda hållbara material för att bilen ska få ett högt andrahandsvärde och tyvärr är det inte alla bilfabrikörer som gör det. Bland dem ligger dessa bilar bäst till:

  1. Volvo
  2. Volkswagen
  3. Toyota
  4. Ford
  5. Saab

En del av det höga andrahandsvärdet ligger ju också i, vad kunderna själva önskar köpa i andra hand. Och dessa topp 5 bilarna ligger så pass bra till, eftersom kunderna gärna köper just dessa bilmärken. De är populära på marknaden helt enkelt.

Så bör du ta hand om din bil

När vi hittar några guldkorn bland alla bilar, tittar vi på slitaget; hur pass sliten är bilen? Har bilföraren tagit hand om sin bil?

1. Är den rostig?

Vissa bilar kan lättare än andra rosta. Särskilt många japanska bilmärken kan lätt rosta. Då spelar det nästan ingen roll om bilen har gått endast några mil eller väldigt många. Därför spelar det stor roll hur du har förvarat bilen när du inte kör den, till exempel har ju en bil som har stått i ett garage, mindre rost än den som har stått ute längs vägkanten, eller på gården. Har du en värdefull bil är det det allra bästa att a ett garage åt bilen. Det sparar på bilchassiet.

2. Hur är lacken på bilen?

Vissa bilar har en lackering som inte är särskilt bra. Många röda bilar får ofta ett mattare utseende efter några biltvättar. Biltvättarna lakar ur den röda färgen. Har man en röd bil, är det mycket viktigt att vaxa bilen så gott som efter varje biltvätt. När vi sedan värderar bilen, ser vi på lackeringen och värderar den efter hur bra lacken är på bilen.

3. Hur slitna är bromsklossar?

En bil som har utsatts för många inbromsningar, får slitna bromsklossar. Det vet så gott som alla bilägare. Därför behöver de bytas ut efter att bilen har gått några mil. Men som bilförare kan man också påverka bilens slitage. Om man inte gasar så mycket sin bil, behöver man heller inte bromsa in bilen lika ofta. Det säger sig självt.

4. Hur ser inredningen ut?

Slutligen ser vi på inredningen i bilen; är bilen ren inuti? Finns det många fläckar på bilsätena? En bil som har haft många smutsiga stövlar, och avtryck av skor och stövlar, hundar som har fällt hundhår går för ett lägre pris än den som bara har körts av en enda person och som inte har fula och smutsiga avtryck efter skor och stövlar.

Kontakta oss när du vill sälja bil i Uppsala!

Sälja bil Uppsala med Haninge Bilpark

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

018-444 57 51

[javascript protected email address]

556866-8932


Sälja bil

Korrekt värdering

Nöjda kunder


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 018-444 57 51

Hitta hit